Detta fick jag precis hemlevererat



Designat och sytt min egna tygkasse


Det är detta jag sysslade med för en månad sedan, att sy själva tygkassen gick ganska fort. Jobbade några timmar om dagen med den i tre dagar sedan var den klar. Men sedan har det tyvärr tagit lite tid innan trycket väl kom på den, för ville ha någonting jag hade gjort men tyckte ingenting passade med de gröna detaljerna i tygkassen. Men så fort jag hade blivit klar med min målning "Dancing through life" så visste jag att det var de jag ville ha som tryck på kassen. Så igår blev den äntligen helt klar och jag är super nöjd med allt. Man kan stänga tygkassen med hjälp av de gröna flikarna ni ser, har bankat i tryckknappar. Måste säga att jag blev extra nöjd med den idén både snyggt och praktiskt.

Precis lackat min senaste målning


Har precis lackat min senaste målning "Dancing through life" så ska försöka hinna lägga ut den bland de andra originalmålningarna snart, jätte roligt att så många tyckte om den! Om ni håller koll på min twitter ruta här till höger så har ni sätt att jag beställde min ritplatta igår, hoppas verkligen jag får den imorgon. Har bestämmt mig för att jag ska bli grym på det, haha! Vi får väl se hur det går med den saken, ska ge det massa försök iallafall.

Dancing through life

 


Dancing through life.
30x80x1,5 cm, Akryl på duk.

Här har ni min senaste målning, ville göra någonting med starka färger och siluett för tycker det blir så snyggt så därför bestämmde jag mig för att göra en ballerina i siluett med en härlig rörig bakgrund. Det jag vill få fram lite med den röriga bakgrunden och de starka färgerna är att livet inte alltid är så lätt men att man ibland önskade att man kunde dansa sig igenom livet utan några problem alls. Det var lite så jag tänkte när jag målade den, I hope you like it

(Gilla gärna detta inlägget på Bloglovin´)

Köpa en Wacom ritplatta?


Jag har blivit väldigt nyfiken på att testa att rita på en ritplatta, personer som är vana gör så himmla snygga saker och det kan ju vara roligt att variera sig lite. Så jag funderar på att köpa en billig bara för att se om jag gillar det (ganska onödigt att köpa en dyr så kanske det inte är någonting för mig).

Inspiration: Cassandra Rhodin

Jag ändrar stil inom konst hela tiden och nu den senaste tiden har jag verkligen börjat älska konst som ser lite slarvigt ut, jag menar inte att det är de men att det ser så ut blir så jävla snyggt på nått sätt. Love it! En konstnär jag verkligen älskar nu är Cassandra Rhodin, helt underbara saker gör hon och man blir verkligen inspirerad av allt hon gör. Just nu är jag inne på att försöka hitta min stil (har fortfarande inte gjort de, sånna saker tar ju tid), få inspiration från hennes stil men att göra det till min egen. Vad tycker ni om hennes konst?

Nya canvasdukar och lite annat



Mina canvas dukar började ta slut nu så igår var jag iväg för att köpa nya. Man vet ju aldrig när inspirationen flödar och då gäller det ju att man har allt hemma. Så jag var som sagt iväg igår och köpte fler. Har äntligen hittat det perfekta stället att köpa det på, tar ju tid innan man hittar ett ställe som man tycker bäst om. Så det blev tre stycken 50x50, en 30x90 och en 30x30, sedan hade jag hemma tre stycken 40x40 och en 30x80 så tror jag har så det räcker ett litet tag iallafall.

Jag passade även på att köpa fler akrylpenslar, man kan inte ha för många sånna! Jag köpte också en vit permanent penna och en 100 ml vit akrylfärg eftersom det är den vita jag använder mest för man kan blanda till ljusare nyanser. Så nu är det bara till att måla på 

Work in progress



Ber om ursäkt att dessa "Work In Progress" bilderna inte kom upp igår som lovat. Men det kom annat ivägen. Här ovanför ser ni iallafall två bilder på målningen jag håller på med just nu. Har lite kvar att jobba med och det blir förhoppningsvis imorgon om inget annat kommer upp.
Vad tycker ni än så länge?

Teckningarna jag sålde


Kommer ni ihåg att jag skrev att jag fått sålt två teckningar?!! Har nu fått ett mail av personen jag sålde dom till där hon skickar en bild på hur det blev på väggen, riktigt roligt att se! Så om det är fler som köper saker av mig får ni jätte gärna ta en bild på det och skicka till mig.

Det har hänt en hel del


Som ni ser har det hänt en hel del med målningen, kan ju knappt tro att det är samma men det ville inte riktigt som jag igår så därför bestämmde jag mig för att göra bakgrunden helt annorlunda än vad jag hade tänkt från början. Tycker den blev rätt cool endån?! Tror att bakgrunden är färdig så nu blir det att fixa dit movitet, kan inte riktigt bestämma mig om jag ska göra det jag hade tänkt eller inte.

Sunday painting


Denna söndagen är det måla som gäller, blev tyvärr inte igår så gäller att passa på idag. Håller på att jobba med bakgrunden (som ni ser på bilden här ovanför), tänkter inte säga så mycket mer utan ni får helt enkelt vänta och se vad det blir för någonting. Jag ska försöka hinna lägga upp inlägget om min senaste målning (Music on. World off.) att den går att köpa och för hur mycket.
Hoppas alla har haft en skön helg

Påbörjar nytt skapande


Har redan börjat fundera ut vad jag ska göra här näst och nu ska jag göra två tavlor som är 30x80 cm. Det är olika motiv på dom men det ska endån höra ihop och likna varandra. Imorgon blir det förhoppningsvis att börja måla bakgrunden om jag känner inspirationen till det.

Sitter faktiskt och skissar lite


Utan att säga för mycket nu ifall detta inte ihäller vill (eftersom ingenting har velat som jag den senaste tiden) så sitter jag faktist och skissar lite! Love it 

Music On. World Off.


Music on. World off.
40x40x1,5 cm, Akryl på duk.

Nu är den klar.! Jag lät er rösta fram namnet på målningen, det stod mellan Music on. World off. och Headphones on. World off. Men till slut var det Music on. World off. som blev den vinnande texten med en röst. Jag är väldigt nöjd med namnet och tycker det passar perfekt. I hope you like it

(Gilla gärna detta inlägget på Bloglovin´)


Har fått sålt två teckningar


För en stund sedan fick jag sålt två teckningar (America´s Sweetheart och Fashion News), super roligt! Idag har jag jobbat klart med min tavla så den är helt färdig nu och lär komma upp på bloggen imorgon. Här ovanför ser ni en liten smygtitt på hur den ser ut och i inlägget här under ser ni en "Work In Progress" bild på målningen. Har kanske någonting annat på gång också..

Work in progress


Tänkte att ni kanske vill se vad jag har sysslat med den senaste tiden. Det är denna tavlan, har sittit och målat ända sen jag vaknade vid halv nio tiden idag. Målningen är långt ifrån klar och det är en del som ska rättas till men tänkte endån att ni kunde få se. Det är alltså till denna målningen som texten "Music on. World off" ska sitta på och även det målningen kommer att heta. Ska jobba vidare med den lite till sedan tänkte jag låta den vara tills imorgon.

Glad Påsk önskar Lieeya


Vilken text är bäst?

Jag behöver er hjälp igen, jag frågade igår vilken text ni tyckte bäst om och texten "Headphones on. World off." vann stort men så fick jag en kommentar av en tjej som tyckte jag skulle skriva "Music on. World Off", och jag fastnade mycket för den texten men kan inte bestämma mig för vilken av dessa två jag ska ha så därför frågar jag er. Vilken text tycker du är bäst?

VILKEN TEXT ÄR BÄST?

  • Music on.
    -----World off.
  • Headphones on.
    ----- World off.

Acepolls

More polls: polls & Surveys Låna pengar Free online polls


Jag har nu kollat hur ni har röstat och 52,38 % (11 st) röstade på - "Music on. World off." 47,62 % (10 st) röstade på - "Headphones on. World off." Så detta betyder ju att vi har en vinnande text som vann med en röst och det är "Music on. World off". Tusen tack alla ni som röstat 

Ni är helt underbara!

Först vill jag börja med att tacka er alla som inte har gett upp hoppet om mig utan kollat min blogg varje dag, det betyder enormt mycket fast jag inte uppdaterade någonting på ett par dagar. Ni är helt underbara!  Jag behövde tid att tänka och lägga bloggen åt sidan och inte känna mig helt värdelös varje gång jag gjorde ett onödigt inlägg. Jag har tänkt en hel del och kommit fram till ett par saker som jag tror kommer fungera, eller.. jag hoppas det iallafall. Tyvärr så pressar jag mig själv till att leverera hela tiden och nu orkar jag tyvärr inte det längre, inte på samma sätt iallafall för all min inspiration försvann och allt jag gjorde blev bara fult och såg misslyckande ut.

Jag har kommit fram till att det jag älskar allra mest är att måla så därför har jag bestämmt mig för att det är det jag ska satsa på att utvecklas inom. Det kan ju såklart hända att det dycker upp någon teckning då och då men inte mer. Jag kanske ändrar mig om ett tag men just nu känns detta som de rätta beslutet. Jag ska försöka uppdatera bloggen minst två gånger om dagen men kanske inte lika mycket som innan. Det är så det ser ut för att jag inte ska pressa mig själv och det låser sig igen. 
Tack för ni läser min blogg och för att ni stöttar mig, betyder massor ♥ ♥ 

Bild från We Heart It 

Behöver er hjälp!

Jag behöver verkligen er hjälp, jag håller på med en tavla där det ska finnas bla en text på men jag kan inte bestämma mig för vilken av de tre texterna här nedanför jag ska använda mig av så det skulle vara jätte snällt om ni kunde rösta på den ni tycker. Vill tyvärr inte avslöja mer om tavlan men jag kan säga att hörlurar finns och det har med musik att göra. Så vilken text tycker du jag ska ha?

VILKEN TEXT TYCKER DU?

  • Headphones on.
  • -----Earth off.
  • Headphones on. 
    -----World off.
  • Headphones on. 
    -----Everything else off.

Acepolls

More polls: UEFA Låna pengar Free online polls


Lite akryl och vattenfärg


Igår köpte jag tre nya akryl färger, svart och vit behöver man ju alltid och lila har jag ingen utan då måste jag blanda till en och de är lättare om man har en lila och sedan bara kan ändra nyans på den. Och så köpte jag vattenfärg, har inte målat med det sedan jag var liten men kan tycka det blir ganska snyggt om man använder det i teckningar så därför köpte jag de för att testa mig fram.

Inspiration: Mike Stilkey


Älskade sidan We Heart It gjorde precis att jag hittade till en underbar konstnär, Mike Stilkey. Jag älskar alla hans verk med de jag älskar allra mest är de som är målade på böcker, hur smart och udda är inte det?!! Blev verkligen helt såld direkt, helt underbart! Känner mig verkligen inspirerad av honom!