Nu är Guardian Angel uppe på väggen

Guardian Angel upphängd på väggen.

Har äntligen fått upp min senaste illustration på väggen och det blev riktigt snyggt, den passar perfekt där den hänger så kunde inte bli bättre. Innan jag skrev ut bilden så la jag till texten "I´ll be your guardian angel." på bilden och tyckte det blev en perfekt extra touch på det hela. Illustrationen finns att beställa under Beställ Konst - Grafiska Illustrationer och i A3 format kostar den 199 kr, så klicka hem den vetja.

Instaweek with Lieeya

@Lieeya, för fler bilder följ mig på instagram.

30 minuters skiss av Lieeya

30 minuters skiss av Lieeya.
 
Har varit ledig från jobb idag, är ju det varje söndag så det är skönt iallafall. Så har passat på att skissat lite till, och denna gången blev det detta här ovanför. Inget märkvärdigt men tycker att bakgrunden / mönsterna gör det hela super snyggt. Ska försöka göra en ny skiss varje gång jag är ledig och har tid, hoppas ni uppskattar det och att ni gillar skissen här ovanför. 
 

40 minuters skiss av Lieeya

40 minuters skiss av Lieeya.
 
Igår satt jag och skissade mest bara för att.. jag är så dålig på att bara sätta mig ner och bara kladda lite utan att det ska bli någionting märkvärdigt. Tänk hur roligt det kan vara att bara skissa utan att behöva tänka på att det måste bli någonting bra utav det. Jag har kommit fram till att jag ska försöka göra flera skisser/kladder framöver, skönt att inte behöva känna pressen att det måste bli någonting snyggt utan bara låta handen arbeta.

Nyhet: Illustrationerna finns nu tillgängliga

Jag vill bara meddela er om att Guardian angel och Reach for the sky.. finns nu tillgängliga i min lilla shop. Klicka på Beställ Konst - Grafiska Illustrationer för att komma dit, där står hur du ska gå till väga för att beställa.
/ Lieeya

Guardian angel

Guardian angel.
 
En ny illustration som fick namnet Guardian angel eftersom det var ett passande namn enligt mig. Även denna gången har jag mixat lite med tekniker och om jag själv får säga det så är jag extremt nöjd över slutresultatet. Från början så satt jag bara och kladdade i photoshop en dag och sedan fortsätte jag utan att ens tänka att det skulle bli någonting bra. Efter ett tag kom jag på att man kunde ta en bild på tex: en blomma och klistra in i kläderna så det ser ut som ett mönster. Kjolen på illusteationen blev det och det är en bild på en blomma jag har på ballkongen.
 
Sedan illustrerade jag vidare och helt plötsligt så var det inte bara en kladd utan en illustration, jag kom då på att jag kunde göra en ängel och vad passar då bättre än en himmel?! Så jag använde mig såklart av min nya kamera och tog massa foton på moln i tre dagar och sedan testade jag mig fram i photoshop tills jag hittade den perfekta moln bilden som passade in bäst. Jag tycker att det blev snyggt att blanda illustration tillsammans med bilder man själv har tagit och det finns ju så mycket man kan göra med det. I hope you like it 
 
(Gilla gärna detta inlägget på Bloglovin´)

Inspiration: Agnes-Cecile

 
Jag tänkte tipsa om ytterligare en riktigt grym konstnär. Hon heter Silvia Pelissero men i konstvärlden är hon känd under namnet Agnes-Cecile. Hon gör helt grymma akvarell/vattenfärg målningar som iallafall jag älskar, hon använder mycket färg vilket är ett stort plus enligt mig. Silvia har gått i art high school i Rom, efter det är hon självlärd. Vad tycker ni om hennes akvarell målningar?
 
För att se mer av hennes konst kan ni besöka hennes portfolio här: Agnes-Cecilie Portfolio
Hon driver även en liten shop där man kan köpa hennes konst: Agnes-Cecile Shop

Nu börjar den snart se helt färdig ut

Work In Progress - Photoshop.
 
Idag är jag ledig från jobb så då passar jag på att fortsätta på min illustration. Har suttit och jobbat sedan klockan nio och nu börjar den snart se helt färdig ut. Denna gången gör jag någonting annorlunda, vill inte avslöja vad det är men jag är riktigt nöjd med det och tror faktist jag ska göra det fler gånger. Finns så mycket man kan göra.
 
Glöm inte att ni kan följa min på instagram @Lieeya där uppdaterar jag om allt möjligt. Har du inte instagram så kan du kolla i min meny där alla mina instagram bilder dyker upp.

Inspiration: Ariana Perez

 
Ny inspiration från en helt otrolig tjej som heter Ariana Perez, älskar verkligen hennes illustrationer. Unika och otroliga. Jag hittade hennes på hemsidan Society6, en hemsida men otroligt mycket inspiration och underbara konstnärer där man kan ladda upp sina bilder som en portfolio ungefär.
 
För att komma direkt till hennes bilder på Society6: Ariana Perez

Work in progress

 
Idag har jag haft en ledig jag från jobbet så då har jag passat på att jobba så mycket som möjligt med en illustration som jag började med för att tag sen och jag har verkligen kommit en bit idag, så därför tänkte jag bjuda på en liten work in progress bild här ovanför. Förhoppningsvis orkar och hinner jag jobba mer med denna på söndag då jag också är ledig från jobb. I hope you like it so far 

Har skaffat instagram: Lieeya

 
Nu har även jag skaffat instagram och anledningen till det är för att ni ska kunna följa mig lite bättre om dagarna. Nu när jag jobbar så pass mycket som jag gör så hinner jag inte blogga och har inget att blogga om ihäller eftersom jag inte hunnit göra någonting att visa upp så därför har jag skaffat instagram så ni kan följa mig om dagarna. På instagram kan ni följa mig lite mer privat då jag inte bara kommer lägga upp konstbilder utan jag kommer lägga upp vad jag gör och så. Så lägg nu till mig på instagram om du har det eller så skaffa det, Lieeya heter jag där. Om du har instagram får du gärna skriva vad du heter så jag kan lägga till dig!