Idag åkte akrylfärgerna fram igen


Har på börjat en ny tavla idag, ett tag sen färgerna var framme nu så kännde att det var tid. Håller på att fixa med bakgrunden och hinner nog inte så mycket mer idag men det får vi se. 

Tävling - Vinn Lieeya´s egen designade vykort

"Passion For Fashion", "One Cup Of Tea" och så baksidan på vykorten.

Vad sägs om en tävling?!!. Ni alla har läst att jag ska släppa mina egen designade vykort inom kort tid, nu har ni chans att vinna två vykort före någon annan. "Passion For Fashion" och "One Cup Of Tea" är de vykort ni nu har chans att vinna. Vykorten kommer signerade på 260 g glossy paper i mycket fin och hållbar kvalité som går utmärkt att skriva på fast det är glossy paper.

FÖR ATT TÄVLA:
- Skriv att du är med och tävlar i en kommentar i detta inlägget.
(Glöm inte att skriva din mail så jag kan kontakta dig om du vinner)

FÖR STÖRRE CHANS ATT VINNA:
- Gilla detta inlägget på bloglovin´.
- Skriv ett inlägg i din blogg där du tipsar om min tävling, glöm inte att länka.

AVSLUTAS:
- Tävlingen avslutas den 29 Maj klockan 20:00.
- Vinnaren kommer sedan att meddelas via mail/i detta inlägget.

LYCKA TILL! / Lieeya

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!
Vinnaren är kontaktad via mail, Grattis! 

Passion for fashion


Passion For Fashion.


En ny illustration är färdig, "Passion For Fashion" heter den och jag måste själv säga att denna är en stor favorit hos mig. Dels för den var riktigt rolig att göra, mixa lite tekniker hit och dit och för att jag blev nöjd med slut resultatet. Först har jag illustrerat hela bilden i Photoshop med hjälp av min Wacom ritplatta, sedan har jag gjort mönstret i klänningen med vattenfärg och sedan scannat in det. Sist men inte minst så har jag rivit ut en sida ur en bok och sedan rivit det i mindre bitar och klistrar på ett papper för att sedan scanna in det i datorn. I hope you like it 

(Gilla gärna detta inlägget på Bloglovin´)

Work in progress


Här får ni en bättre bild på illustrationen jag håller på med just nu (eller en del av den iallafall), just nu håller jag på att måla dit hudfärgen och lite annat små saker. Tyckte färgerna & mönstret blev väldigt bra efter jag scannat in det i datorn och sedan klippt in det i illustrationen, roligt att mixa lite tekniker hit och dit funderar på om jag ska mixa lite till?!

Behind the scenes with Lieeya

Idag har jag gjort färdigt det sista grunderna i min nya illustration, efter det så skrev jag ut den på akvarell papper för att sedan kunna måla och göra lite mönster på kläderna. Under tiden jag sysslade med detta så tog jag lite bilder så att ni kan får se hur jag har gjort. Illustrationen är inte klar!

Först började jag med att ta vatten på de parti där jag sedan skulle måla för att färgen skulle smälta ut lättare och inte bli för tjock, efter det så tog jag papper för att suga upp det mesta av vattenfärgen, (Jag duttade lite för att bilda lite mönster). Jag använde mig av en lila färg i grunden efter det gjorde jag likadant med en rosa färg. Sedan tog jag färg på penslen och duttade där jag ville göra mönstret, gjorde likadant med både lila och rosa färg. Sedan ska det torka några minuter- Klart!

Grafiska illustrationer

Här kan man beställa mina grafiska illustrationer som är gjorda i photoshop med hjälp av min wacom ritplatta. De grafiska illustrationerna kommer i begränsad upplaga som är signerade på 260 g glossy paper i mycket bra kvalité. Man kan välja mellan storlekarna A4 (21x30cm) och A3 (30x42 cm).
 
Priset på de grafiska illustrationerna är: A4 - 99 kroner. A3 - 199 kronerÄr du intresserad av att köpa en grafisk illustration skickar du bara ett mail till mig på: [email protected] där du berättar vilken illustration du är intresserad av att köpa samt din adress så jag kan skicka den med posten. Betalningen sker via direktbetalning till min bank och så fort jag sätt att pengarna är inne så skickar jag iväg din illustration.
 
Frakten kostar 29 kroner, oavsett storlek och antal illustrationer du vill beställa!
OBS!
Det ingår inte någon ram till de grafiska illustrationerna.
 
VÄLJ MELLAN:
 
// - A4-A3 / Reach for the sky...
4 // - A4-A3 / Guardian angel
 
1 // - A4-A3 / The fire of the army
2 // - A4-A3 / Passion for fashion

Ytterligare en typ av ögon


Håller på med en ny illustration, har gjort ytterligare en typ av ögon på denna och dessa blev jag super nöjd med så tror jag ska hålla mig till att göra sånna här hädanefter. Har gjort färdigt det mesta i grunden, denna gången tänkte jag mixa lite tekniker, mer än så säger jag inte än. Hinner tyvärr inte jobba mycket mer med denna idag så det får vänta tills imorgon. Hoppas ni alla får en trevlig helg!

One cup of tea

(klicka på bilden för att se den bättre)

Både igår och idag har jag varit ledig från jobbet så då har jag passat på att jobba vidare med mina illustrationer. Hela dagen idag har jag jobbat med denna illustrationen här ovanför, den kommer man sedan kunna köpa som vykort som jag har designat och gjort själv. Förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge innan de går att köpa. I hope you like it 

(Gilla gärna detta inlägget på Bloglovin´)

Lieeya - Målarvideo "summer feelings", del 2


Igår spelade jag in det sista till målarvideon del 2, hann tyvärr inte ladda upp den på bloggen men bättre sent än aldrig, så här ovanför hittar ni resten. I denna videon målar jag kläderna, skorna och parasollet i Photoshop och till min hjälp har jag min wacom ritplatta. Även till denna videon har jag använde mig av Debut Video Captures inbyggda skärminspelning. I hope you like it 

Summer feelings

 

Min senaste illustration, "Summer Feelings" heter den eftersom hon ser väldigt somrig ut. Detta är den första hel bilden jag gör, så därför hade jag en bild på Katy Perry till hjälp. Älskar den bilden på hennes men ville göra om den lite eftersom jag inte ville göra att det liknade henne. Klicka här för att se bilden på Katy Perry. Illustrationen är gjord i Photoshop med min wacom ritplatta. I hope you like it 

(Gilla gärna detta inlägget på Bloglovin´)

En ledig dag, passar på att jobba vidare

Idag har jag en ledig dag från jobbet, både skönt och inte för måste ju endån upp hyfsat tidigt så man kan gå och lägga sig ikväll. Men jaja, nu ska vi inte klaga. Eftersom jag har en ledig dag tänkte jag passa på att jobba vidare. Tänkte göra klart min illustration samt spela in det sista till målarvideon, del 2. Efter det får jag se vad jag hittar på, är ganska sugen på att plocka fram penslarna och måla lite.!


Live my life - nu jobbar vi vidare

Kom hem från jobb för en liten stund sedan, är helt död men går jag och lägger mig nu så kommer jag aldrig kunna sova ikväll vilket innebär att när klockan ringer vid halv fem imorgon lär jag aldrig orka. Så därför tänkte jag att det skulle passa perfekt att fortsätta spela in del två på illustrationen jag håller på med, så det tänker jag sysselsätta mig med. Inte nog med att jag är helt död så fryser jag som attans också, känner mig lite små sjuk.. verkligen inte vad jag behöver just nu.

Lieeya - Målarvideo "summer feelings", del 1


Har skissat på en ny illustration och igår blev det tid att börja måla den och då tänkte jag varför inte spela in det så ni får se lite. Dock så gjorde jag lite fel men rättar till det i slutet av filmen, i denna videon så målar jag huden på henne i Photoshop och till min hjälp har jag min wacom ritplatta. Jag använde mig av Debut Video Captures inbyggda skärminspelning. I hope you like it 

Kommer snart: Egen designade vykort


En liten nyhet som jag har jobbat på. Jag har designat och gjort mina egna vykort som snart kommer att gå och köpa, dock så finns det bara ett motiv än så länge "The Fire Of The Army". Men förhoppningsvis ska det inte ta allt för långt tid innan det kommer flera. Priset för vykorten är förtfarande inte bestämt, återkommer med det. Så vad tycker ni om nyheten? 

Ibland räcker det inte med 24 timmar

Just nu har jag så sjukt mycket idéer jag vill genomföra och ordna men jag kommer liksom ingenstrans, vilket är sjukt tråkigt. Ibland önskar man bara att ett dygn hade mer än 24 timmar och att man aldrig hade blivit trött, tänkt så mycket mer man hade fått gjort. Men det är väl dags att trycka upp sig, vill man få någonting gjort så får man kämpa och se till att det händer. Måste börja skärpa mig med bloggen också, vet att jag är jätte dålig på att uppdatera ska försöka bättra mig.

Så detta inlägget blev egentligen riktat mot mig själv, att knuffa igång alla mina idéer jag vill genomföra och se till att göra det också. Eller vad tycker ni?! Vet förhoppnings lite mer om några timmar om jag har tid att syssla med det eller inte. Mer än så säger jag inte.. än.

The fire of the army

Då var min allra första illustration färdig, och jag måste faktist säga att jag är mycket nöjd. Liksom jag har aldrig någonsin innan ritat med en ritplatta så därför tycker jag att slutresultatet blev så sjukt mycket bättre än vad jag hade vågat hoppas på. Illustrationen heter "The Fire Of The Army", det är kanske ganska uppenbart varför?! I hope you like it 

(Gilla gärna detta inlägget på Bloglovin´)

Work in progress


Ni kanske har undrat vad jag har sysslat med de senaste tre dagarna? Jag fick ju hemlevererat min ritplatta i fredags förmiddag så hela den dagen gick det åt att försöka lära mig att rita, vilket var helt omöjligt till en början med men jag tyckte jag kom in i det fort och redan första dagen hade jag lyckas få fram ett ansikte och sedan har jag bara fortsatt att syssla med detta. Och jag kan ju redan säga att jag är helt fast, älskar det verkligen. Här ovanför ser ni en liten "Work In Progress" på den allra första illustrationen jag håller på att göra, detta är bara en liten del av den. Den kommer även att få lite färg innan den är helt färdig. Vad tycker ni?


UPDATE, 2 DAGAR SENARE:



Igår jobbade jag inte alls med min illustration som ni kanske förstår. Hoppas ni alla hade en trevlig valborg! Idag har jag suttit och lagt till färg i min illustration, riktigt roligt måste jag säga.  Har en del kvar att göra, så får se om jag hinner bli färdig idag annars borde jag bli det imorgon. Här ovanför ser ni en liten del av illustrationen (vill ju inte avslöja för mycket). Anledningen till att jag lägger in en ny "Work In Progress" i samma inlägg är för att ni ska se tydligare vad jag har gjort.