Ligger som nummer två i populärt



Fick syn på att mitt inlägg om min canvas tavla ligger som nummer två i populärt i kategorin konst. Jätte roligt, och det är jätte roligt att ni tyckte om den. Har tyvärr inte hunnit jobba alls med den idag får se om jag hinner imorgon när jag kommer hem. Fick en kommentar om att jag kunde göra tidsinställda inlägg och det hade ju varit det allra bästa men det är ju bara ett problem, jag har inte tid att hitta på någonting roligt att skriva om och vill inte bara lägga upp massa saker som inte har med konst att göra eller någonting tråkigt. Så tyvärr får ni lida lite, ska som sagt försöka hinna lägga upp ett nytt inlägg imorgon.- Vad de handlar om får ni se se.

Work in progress


Här kommer äntligen en bild på vad jag har sysslat med de senaste dagarna, tavlar är inte färdig än har en del kvar att göra. För att vara den allra första canvas tavlan jag gör så är jag mycket nöjd så så länge, har fått kämpa på en del för att få till de men det har helt klart varit värt varenda minut.

(Gilla gärna detta inlägget på Bloglovin´ )

Update: Work,- Work,- Work


Har tagit fram mina färger, penslar och förklädde, nu blir det att krypa in i min hörna och fortsätta på målningen innan ni får se en Work In Progress. På med musiken och börja skapa..

Vad är det jag målar på min canvas?


Vad är det jag målar på min canvas? Det kommer jag inte berätta nu men imorgon någon gång under dagen så lär ni få se hur långt jag kommit / en Work In Progress på min tavla. Har kommit en ganska bra bit nu men har fortfarande ett par dagars jobb kvar. Tiden bara rusar iväg när jag sitter i min lilla hörna, både positivt och negativt..

En gul A3 mapp i plast


När jag var iväg så fick jag äntligen tag på en mapp till mina teckningar, eftersom jag inte tecknar på A4 papper längre så hade jag ingenting att stoppa dom i utan dom har legat fram hela tiden och blivit lite halvt skadade så behövde verkligen få tag på någonting. Så hittade en A3 mapp i plast inne i bokaffären, fanns i massa färger men tyckte den gula var finast. Och eftersom de flesta teckningar jag gör är 24 x 32 cm stora så fick dom mycket bra plats i mappen, tänkte köpa flera sen.

Tre nya färger blev det


Blev att jag köpte tre nya färger bara, har så svårt för att bestämma mig när jag väl är där. Men det blev iallafall en stor vit som är på 500 ml, vit färg är det jag använder mig allra mest av då det går att blanda med alla färger för att få nya. Sedan köpte jag en ljus röd på 100 ml, har redan en röd med den är mycket mörkare så därför ville jag ha en ljus med,- plus denna blir jätte bra om man vill blanda den till rosa. Och så köpte jag en som heter Venice Yellow som jag ska försöka få åt det beiga hållet.

Kikar på lite nya färger


Sitter inne på Panduros hemsida och kikar på nya akrylfärger, ska iväg lite snabbt idag för att köpa lite nya. Det behövs till min canvas tavla, vill ju jobba vidare med den idag. Kan inte bestämma mig vad jag ska ta för märke på färgen, just nu använder jag märket Studio Acrylics, men det finns ju även Acryl Color och Akrylfärg Fantasy. Någon som vet vilket märke av dom tre som är allra bäst?

Give me some hearts


Ni glömmer väl inte att hålla koll på min We Heart It sida, jag försöker uppdatera den med nya inspirerande bilder. Min senaste teckning "Be Yourself" behöver dock få lite hjärtan så in och ge den ett nu är ni gulliga. Vill också passa på att säga det är jätte roligt att se att hela 13 stycken följer mig via We Heart It, är du en av dom som inte gör det? Du hittar min sida under Länkar, We Heart It - Lieeya.

Börja på min första canvas tavla


Okej, nu kör vi.. tid att börja måla på min allra första canvas tavla. På med musiken och fram med alla sakerna, krypa in i min mys hörna och bara låta tankarna flöda. Kan ju bara hoppas på att allt går bra.

Min lilla målar hörna


Här får vi se en bild på min lilla målar hörna som jag kallar den. Hade mycket hällre velat ha ett litet rum jag bara kunde ha när jag målade men kan tyvärr inte det så idag har jag fått fixa till min hörna istället. Har plastat in den lite så att jag bara kan börja måla när jag kommer så långt, riktigt mysig är den och vid ett fönster så man får bra ljus och så. Får se om jag hinner börja måla någonting idag.. tiden bara rusar iväg och solen kommer försvinna snart.

En solig dag + En ny header


Älskar när det är sol ute, man blir på så mycket bättre humör då. Börjar få lite vårkänsla nu, så så trött på att det är kallt och vinter ute. Satt och fixade ihop en ny header precis, tröttnar så snabbt på mina så alltid roligt att byta. Idag tror jag faktist jag ska börja måla på en av mina Canvas tavlor, fick sådan lust att måla när det är så fint väder ute.

Detta gör mig glad


Bloggen jag tipsade om igår (Ckrets) följer jag nu mera via bloglovin´, så när jag fick syn på detta för en lite stund sedan blev jag riktigt glad! Vad roligt att ni besökte hennes blogg och hemsida igår, då borde ni alla hålla med om att hon är en underbar konstnär!

Förlåt för jätte dålig uppdatering igår men jag stod i köket nästa hela dagen igår och lagade mat, tre rätters middag faktiskt, jag är utbildad kock så att laga mat är också en stor passion. Men idag kan jag lovat att jag ska ägna all min dag åt bloggen och min konstnärliga sida, teckningen lär komma upp på bloggen idag - det lovar jag!

Dark eyes and really red roses


Har skuggat färdig hela teckningen nu, tyckte jag fick till det ganska bra så det är skönt. Nu ska jag bara fylla i rosorna med färg en gång till sedan är teckningen färdig så förhoppningsvis kommer den upp på bloggen ikväll, annars så imorgon någon gång.

Bloggtips: Ckrets


Igår hittade jag till en ny blogg tack vare bloglovin´, och jag blev helt sålt direkt. Denna tjejen gör helt fantastiska tavlor som man bara älskar. Så kika in på både hennes blogg och hennes hemsida, man får sjukt mycket inspiration. Blogg: Klicka Här - Hemsida: Klicka Här.

Lägger ner tid, så det syns?!


Idag har jag suttit och skuggat ansiktet på min teckning, försöker lägga ner mer tid där och försöka skugga lite bättre vilket jag tycker jag har lyckas med. Annars brukar jag skugga på två sekunder men försöker lägga ner tid som syns, ska dock skugga lite till i ansiktet. Imorgon blir det att fortsätta och vem vet.. kanske hinner den bli färdig imorgon?! Lovar ingenting.

I´m speechless



Jag är verkligen speechless! Fick precis reda på att min syster har varit med i en tävling där man kunde vinna ett Cachet Earthbound block, som är ett spriralblock med brunt papper med en orginalskiss på framsidan som Andrea Femerstrand (Noukah) har gjort. Och nu till den stora saken, min underbara syster tävlade åt mig, hon ville vinna så jag kunde få det. Går inte att beskriva hur glad jag blev när jag fick reda på detta, så nästa vecka någon gång borde det komma i min brevlåda. HAPPY FACE! 

One step closer



Kanske riktigt tråkigt att se när jag lägger upp bild efter bild på samma teckning som jag håller på med just nu? Ber om ursäkt för det då. Idag har jag verkligen fått kämpa med teckningen, ingenting var gått som jag velat och allt har tagit flera timmar att fixa med men nu börjar äntligen bilden få lite liv i sig.

GLÖM INTE ATT DELTA I MIN TÄVLING, -KLICKA HÄR

Update: Börjar fixa sig lite nu


Har precis limmat på rosorna och det blev mycket bättre denna gången, blir att skissa håret nu
kan dock inte bestämma mig hur det ska se ut. Men jaja, det löser sig.

Så kan det gå när man inte tänker sig för



Igår när jag satt och limmade och fixade så tänkte jag mig inte riktigt för utan limade fast en ros på fel ställe och inser det alldeles för sent, mitt sista hopp var att försöka rädda den genom att försöka pilla av den igen men då åkte ju halva pappret också med och det slutade med att jag fick börja om från början. Så idag blir det att fixa rosor igen, wioohoo.. jaja, hoppas det går bättre nu iallafall.

Red Roses


Bestämmde mig tillslut för att alla rosor skulle vara röda, tror det kommer bli riktigt bra. Extra färgklick i teckningen. Sitter och klipper och fixar för fullt, visar imorgon hur långt jag kommit. Nu tycker jag alla som läser detta ska delta i min tävling där ni har chans att vinna en reproduktion i A3, -Klicka här- för att komma till tävlingen.

Samma färg på alla eller olika?


Har inte kommit så värst mycket längre på min teckning och jag har beslutsångest som vanligt. Ska jag ha samma färg på alla rosor eller olika? Hatar när jag inte kan bestämma mig!

Btw, har faktiskt varit och köpt yttligare två Canvas tavlor, 40 x 40 cm. Gäller ju att passa på när dom har det blilligt så nu får vi hoppas dom är bra. Har en del att måla nu så känns skönt, får dock se när det blir och när jag känner att jag har lust att måla.

Tre eller sex teckningar med tidningspapper?


Som många av er inte vet så är teckningen "America´s Sweetheart" också delvis gjord med tidningspapper. Tröjan hon har på sig är de mesta tidningspapper, det blåa och vita renderna är inte de men allt annat är. Fast på den använde jag mig av olika bilder som jag klippte och klistrade och inte massa ord som i teckningen "Fashion News", nu håller jag på med yttligare en teckning där det ska finnas någonting med tidningspapper i men nu är ju frågan ska jag bara göra tre teckningar med tidningspapper i eller sex? Det är tänkt att detta ska bli en liten mini-kollektion av teckningar som har tidningspapper gemensamt. Så vad tycker ni, Tre eller Sex teckningar i denna mini-kollektionen?

Update: Har kommit ganska långt


Jag har suttit och ritat den störta delen av dagen, håller på att göra om en teckning jag gjorde för ungefär fem månader sedan och även denna gången pushar jag mig lite extra genom att teckna från nya vinklar, Love It! Är nöjd än så länge men mycket kvar att göra. Ska fortsätta ett tag till, om någon timme kommer tävlingen upp på bloggen!

Kan du berätta om ditt namn, Lieeya?

En läsar fråga:
Kan du inte berätta lite om varför du kallar dig för Lieeya, hur man uttalar det och så?

Svar: - Jag minns tyvärr inte riktigt hur jag kom på namnet Lieeya, men jag vill ha det till att jag gick in på -denna sidan- där man kan få reda på sitt elf namn och där började jag blanda mitt riktigt namn Jasmine med lite olika för att se om jag kunnde få fram något jag tyckte om och då minns jag att två "namn" kom upp där ett av dom var Lieya och då gillade jag det direkt men bestämmde mig för att lägga till ett e till i namnet så att stavningen blev Lieeya. Jag gillar namnet, det är udda, inte för kort och inte för långt namn och ett namn man kommer ihåg hoppas jag.

- Hur man uttalar Lieeya har jag tänkt på många gånger och det hade varit roligt att veta hur ni uttalar det. Man kan både säga: Lieja och Liiija (svårt att skriva som man uttalar det, men hoppas ni fattar). Så ni får jätte gärna skriva så som ni uttalar det! Eftersom jag kallar mig för Lieeya i konstvärlden så är det såklart det jag skriver överallt på det jag gör och jag kallar mig det på de flesta ställen, jag att ni ska veta vem Lieeya är och inte vem Jasmine är. Hoppas detta svarade på de du ville veta, annars är det bara till att fråga mer 




Fashion News + We heart It


Vill bara meddela att min senaste teckning "Fashion News" finns nu på We Heart It så in och ge den ett hjärta nu! Ni har väl inte missat att jag har en "Mapp" på We Heart It där jag samlar alla mina teckningar och målningar, så det är bara till att klicka på den "Lieeya - Art My Way" för att se alla.

Idag tänkte jag börja på en ny teckning, att göra om min gammla teckning "Be Your Own Kind Of Fashion". Den går att göra så mycket bättre så det ska jag jobba på hade jag tänkt. Lite senare idag lär ni kunna rösta om vilken mini-målning ni tyckte mest om och så kommer där upp en tävling!

Ni glömmer väl inte att hålla koll?


Vill bara påminna er om att hålla koll på min Twitter som ni snabbt och enkelt hittar i min meny, där jag uppdaterar lite då och då om lite nyheter som ska komma upp på bloggen och om jag inte hinner blogga så skriver jag var jag sysslar med så ni vet att jag lever, haha! Som ni kan se så har jag uppdaterat den senaste idag (för tre timmar sedan) då jag meddelar att en tävling är på gång!

Göra om en gammal teckning


Kommer ni ihåg denna teckningen? Ni som har följt min blogg från början minns säkert den, plus innan jag gjorde om bloggdesignen på bloggen så fanns den i min meny under teckningar. Det finns en anledning till varför den inte är kvar och det är för jag vill göra om den, är inte alls nöjd med den och jag har utvecklas så pass mycket och tecknar inte så här längre. Jag kommer såklart behålla rosorna i håret men kommer ändra en helt del annat så jag funderar på att min nästa teckning blir att göra om denna?! Känns som evigheter sedan jag gjorde denna men så längesen är det inte, fem månader sen kanske? Ser ni som jag har utvecklas?!

Lite nya saker - Me like!

Har installerat min nya skrivare nu och herregud vad jag älskar den redan, detta kommer bli hur bra som helst! Här ovan ser ni lite saker jag köpte i förrgår: Ett Staffli (så jag kan måla mina Canvas tavlor), En ny Skrivare (Som både Scannar, Skriver Ut och Kopierar upp till A3 format), nya Tuschpennor (billiga och bra) och så sist men verkligen inte minst Glossy Paper i bra kvalité i både A3 och A4.

Lite allt möjligt


(Från Kan Dees Blogg)


Vill bara börja med att säga, ser ni vad jag ser? Alltid lika roligt att få reda på vilka som läser ens blogg och det är ju tack vare Kan Dee som jag har fått de flesta läsarna ifrån vilket jag är sjukt tacksam över och ännu roligare är det att få reda på att Kan Dee fortfarande läser ens blogg. Dagen har bara börjat men detta gjorde verkligen min dag.

Sen vill jag be om ursäkt för att jag inte la upp två mini-målningar som jag lovade igår, men att få ihop mitt staffli tog det mesta av tiden och sedan gjorde jag lite annat. Men idag lär den komma upp jag lovar, dock kommer det dröja lite eftersom jag måste installera min nya skrivare så jag sedan kan Scanna in bilden för min förra har jag redan tagit undan.

Jag kommer även att göra ett litet inlägg på de saker jag köpte i förrgår, var inte så mycket men lite att visa upp och förklara iallafall.

Mitt underbara staffli


En sak som ni inte visste att jag skulle köpa igår var ett staffli, eftersom jag har köpt mina första Canvastavlor nu så var det ju en självklarhet att jag var tvungen att skaffa ett staffli. Idag har jag monterat ihop det och det tog över två timmar att få ihop det, helt värdelös beskrivning medföljde men det blev ju bra tillslut. Så nu är jag överlycklig och ser fram emot att sitta i min lilla målarhörna i lugnt och ro och skapa tavlor.

Happy Face


Jag blev så glad när jag först ser att min senaste teckning ligger tre under popolärt/konst, hur roligt som helst och jag har fått fina kommentarer av er som verkligen betyder massor. Och Sedan får jag också syn på att jag ligger som bubblare nummer fem idag, också riktigt roligt.. ett tag sen jag var med på den listan.

Tyvärr kommer jag inte kunna uppdetera bloggen särkilt mycket idag för ska som sagt iväg idag, dels för att köpa min nya älskling (skrivare jag visade igår) och dels för att fixa lite annat. Jag ska försöka ta igen allt det imorgon då jag har tid att blogga som vanligt.
Jag vill önska er alla en trevlig helg

En liten nyhet som kan bli en stor


Hela förmiddagen har gått åt för att ringa massa samtal och alla säger olika så till slut fattar man noll. Hur kan man sälja en produkt och inte veta allt om den?! Jaja, till slut gick det och jag kan meddela att imorgon kommer denna älsklingen här ovan att bli min. Är över lycklig för att velat ha den super länge och nu äntligen blir den min. Det är en bläckstråleskrivare som både Scannar, Skriver Ut och Kopierar upp till A3 format- precis vad jag behöver! Tror att detta kommer bli hur bra som helst, happy face!

Hela alfabetet på en vecka


Förra torsdagen skrev jag att jag skulle haka på "Hela alfabetet på en vecka" fast på mitt sätt. Så istället för att ta bilder på bokstäver så skulle jag ta bilder på en sak som börjar på den bokstaven. Här ovanför kan ni se hur det gick för mig. Ibörjan var det ganska lätt men när man kom till bokstäver som W, X, Y och Z blev det lite svårare. Här kommer iallafall alla saker jag tagit bilder på:


Den kommer upp på bloggen ikväll


Jag kan meddela att min senaste teckning är färdig och lär komma upp på bloggen ikväll. Jag är riktigt nöjd med denna och hoppas att ni också tycker om den. Här ovanför får ni se en lite smygtitt på teckningen. Frågan är ju ska man börja på en ny teckning direkt?

Bloggtips: Maria Nordvall

(Bilder tagna från Maria Nordvall´s blogg)


En blogg som jag verkligen älskar är Maria Nordvall´s, hon tecknar med mycket färg som ni vet att jag älskar och hon skapar helt otroliga teckningar. Och det roliga är att hon kan teckna mer eller mindre allt möjligt vilket gör det roligt att se. Så om ni inte har besökt Marias blogg någon gång så tycker jag ni ska göra det nu, för att komma till hennes blogg- klicka här!

Det kan jag inte hålla med om

Har fått en del som tyckte denna var likt Kan Dee´s och det kan jag väl inte direkt hålla med om. För det första så har jag klistrat och format mitt hjärta med massa papperbitar med text på och sedan färglagt det och stängt färg ovanpå. Jag insåg dock att vi har samma namn och hade jag vetat det hade jag valt ett annat men samtidigt så var det "Spread Love" som var det första jag tänkte på eftersom det är alla hjärtans dag. Jag tycker inte alls dom påminner om varandra förutom då att båda är format som ett hjärta och det är samma text i dom. Vill iallafall få fram att jag inte försöker kopiera Kan Dee eller någonting, lite synd att det har framstått så.

Mina första canvas tavlor



Jag har äntligen köpt mina första Canvas tavlor! Är super nöjd och glad över detta, så jag köpte tre stycken 30x80 cm (översta bilden) och tre stycken 40x40 cm (understa bilden). Är lite smått nervös över att måla på canvas eftersom jag aldrig gjort det innan men det går nog bra, kommer nog dröja lite dock innan jag gör det men inte allt för länge,- jag lovar!

Thank You


Vill börja med att tacka alla som lägger till mig på We heart It, riktigt roligt. Blir lika glad varje gång jag ser att det har ökat med en person Idag ska jag göra mini-målning nummer två, och eftersom det är alla hjärtans dag idag så tänkte jag att de får ha någonting med ett hjärta att göra. Mini-målningen kommer upp lite senare idag.

These Words Are My Own


Detta har jag suttit och pysslat och fixat med i någon timme, älskar att klippa och klistra och forma. Älskar också att göra lite olika saker på mina teckningar och inte vara teckna det med blyerts, det blir en härlig känsla över hela verket då. Får fortsätta imorgon för nu ska jag bara mysa och ta de lungt resten av kvällen 

Holding out for a hero


Jag sitter och målar lite små pappers lappar med färg,- med de färger på bilden. Det är till min teckning, visar sedan när det sitter på plats. Jag kör på lite pigga och härliga färger eftersom jag är trött på vintern och vill ha vår och sommar nu. Plus jag älskar massa färg!

Faster Every Second


Igår innan jag gick och la mig så tecknade jag dit ögonen på min teckning, så mycket ett par ögon kan göra.. egentligen helt sjukt. Idag börjar som sagt mitt projekt med att måla tre mini målningar (det kan blir fler beroende på hur långt tid allt tar), men det ska som sagt bara svara små precis som mitt projekt med skisserna.

Shout It Out


Detta har jag jobbat med idag.. är nöjd än så länge med hur det blev. Jag är trött på att bara rita allt fram ifrån så därför puschade jag mig själv för att ändra lite. Som ni ser är huvudet inte rakt framifrån och inte kroppen ihäller. Plus att jag har pillat med håret, vilket är det jag har alldra svårast med. För att vara första gången jag gör detta så tycker jag det är bra. Hoppas bara resten blir lika bra!

Nu ska jag bara mysa med familjen resten av kvällen, imorgon börjar mitt projekt att göra tre målningar på en vecka och på torsdag så kommer mitt mini-projekt upp "Alfabetet på en vecka". Hoppas ni alla har haft en trevlig och mysig helg 

DET GÄLLER ATT PUSHA SIG



Igår började jag på en ny teckning så håller på att fixa med den idag. Med denna teckningen så tänker jag pusha mig för att inte göra samma hela tiden. Och med denna teckningen gör jag nya saker jag aldrig gjort innan så därför tar det längre tid att göra. Men roligt är det, älskar att pusha mig själv.

KAN DU TIPSA OM NÅGRA BRA..

En läsar fråga:
Kan du tipsa om några bra pennor, tuschpenna och papper?

Pennor:
När jag tecknar så använder jag mig mest av pennorna på bilden här under. Kolpennor använder jag när jag tecknar ögon för tycker det blir mycket bättre och snyggare då (men det är ju en smaksak). När jag ska skugga avsikten och när jag tecknar allt annat så använder jag mig av mina Staedtler pennor (som ni ser på bilden så är det 4B som jag använder mest), dessa älskar jag så kan verkligen rekommendera dom! För övrigt när jag tecknar så använde jag mig av en svart finliner 0,4 mm (för att makera vissa områden), en stiftpenna för det är lättast att sudda ut med en sådan, svart bläckpenna (om man inte har någon finliner) och ibland en vit gel penna.



Tuschpenna:
Det är sällan jag använder mig av tuschpennor för jag tycker det är svårt att få det jämt och snyggt så istället brukar jag använda mig av en röd fineliner, en röd färgpenna, röd akrylfärg. (Anledningen till att allt är rött är för det är den färgen jag brukar använda om jag ska göra någonting i färg). Visst händer det att jag använder tusch men inte ofta. Men jag kan rekommendera att köpa finliners i olika färger, det finns både med tunn och tjock spets.



Papper:
Jag har precis fått ett nytt favorit papper så jag kommer såklart att tipsa om det. Det är egentligen akvarellpapper men man kan lika bra använda det till att teckna vanligt på, själv använder jag det till både och men framförallt till att teckna vanligt på. Min senaste teckning "American´s Sweetheart" tecknade jag på detta pappret och blev överraskad att det blev så bra att teckna på. Det gäller att prova sig fram tills man hittar någonting man tycker om och just nu är det detta pappret som gäller för mig, så mitt tips är att testa det.


Hoppas detta var till lite hjälp iallafall, tveka inte att
fråga om ni undrar över någonting 


GODMORGON DENNA LÖRDAG

Godmorgon!
Idag ska jag fortsätta med mitt lilla mini-projekt och ta lite fler bilder. Börjar kanske på en ny teckning.. är riktigt sugen på det. På bloggen idag så lär en läsarfråga komma upp lite senare och jag kommer även att skriva ett tips i bloggen. Det är väl så dagen ser ut ungefär.
Bjuder på ev av de bilder ut mitt mini-projekt

SMYGTITT PÅ MINI-PROJEKTET


Jag har börjat att samla de bilder jag tagit än så länge, har en del kvar att ta bilder på och de börjar bli svårt nu men roligt är detta. Som sagt på torsdag kommer slut resultatet på detta upp på bloggen, kommentera då om du också hängt med och gjort detta 

WE HEART IT


Nu finns min senaste teckning "America´s Sweetheart" på we heart it så in och ge den ett hjärta nu. Om ni vill lägga till och följa mig på we heart it så hittar ni det under länkar. Igår tog jag en del bilder till mitt mini-projekt "Hela alfabetet på en vecka", idag ska jag fortsätta att ta några. Vad jag ska hitta på för nått till bokstäverna Y, Z, Å och Ä vet jag verkligen inte.. men det löser sig. Var med du också!

LET THE SHOW BEGIN


Jag ska börja spela in en ny video nu hade jag tänkt, och denna kommer jag att rita ett öga på. Lite tråkigt kanske men kan ju också vara kul att se hur jag gör?! Videon kommer upp på bloggen senare ikväll om allt går som jag vill.

LIEEYA HAKAR PÅ MEN PÅ SITT SÄTT

Som ni kanske vet så körde de en lite utmaning på instagram förra veckan (jag har dock inte instagram men såg att flera bloggare hade hakat på och gjorde detta), "Hela Alfabetet På En Vecka", så från och med nu tänkte jag själv köra det men på mitt sätt så jag tänkte inte fotografera bokstäver utan jag tänkte istället ta bilder på tex ett hjärta för bokstaven H, jag har redan börjat med detta och nästa torsdag kommer ni att kunna se alla bilder samlade. Låter detta som en rolig sak? Haka gärna på och gör det på Lieeyas sätt, kommentera gärna om ni själv tänkter köra detta.

(Eftersom jag inte har instragram så tar jag alla bilder med en vanlig digitalkamera)


Bilden är tagen från Smäm, så här såg hennes bidrag ut i utmaningen på instagram

HÄR KOMMER LITE LIEEYA NEW´S


Som ni ser så finns inte längre "Lieeya New´s" i meny till höger, men bara för det betyder det inte att jag inte har några. Jag tänkte jag skulle meddela lite saker som kommer hända här på bloggen. Imorgon tänkte jag att jag skulle spela in en ny video, länge sedan jag gjorde de nu och jag har ju köpt ett ställ till min kamera för att de skulle bli bättre och de ska invigas imorgon. Kom gärna med förslag på vad ni vill se att jag tecknar! En annan sak som kommer hända (börjar nästa vecka) är att jag ska starta ett nytt projekt, denna gången blir det att måla med akryl- Svart/Vitt med en klick färg. Tre liknande målningar på sju dagar. Anledningen till att jag säger sju dagar är för det tar längre tid att måla men om jag känner att jag blir färdig snabbar kan tidigen ändras.

MYCKET SNYGGT FRÅN DEDINO

(Bilderna är tagna från Dedino.se)


I förrgår tipsade jag om en kille (Edin Dzanic) och jag måste säga att jag har börjat älskar en ny typ av konst. Hur snyggt som helst att göra om de tre bilderna här ovan, att lägga de flesta detaljer i håret och sedan bara ha resten svart och vitt. Love It 

För övrigt så håller jag fortfarande på med den nya designen på bloggen, dvs att jag gör om alla/de flesta bilderna så de passar. Inget man gör på fem minuter direkt, men vill ju att allt ska se så bra ut som möjligt. Btw, jätte roligt att ni tycker om den nya designen!

NYTT UTSEENDE PÅ WWW.LIEEYA.BLOGG.SE



Då är den nya designen här och jag bara älskar den, riktigt nöjd är jag och det är roligt att byta lite då och då. Det är även en ny header med min senaste teckning. Den hittar ni också i menyn till höger som miniatyr (de går att klicka på). Det är lite små saker kvar att fixa så allt kanske inte går att klicka på och så.. men inom kort tid ska allt vara färdigt och fixat. Vad tycker ni om det nya utseendet?

(Bloggen syns bäst i Google Chrome)

IMORGON ÖPPNAR VI DÖRRARNA..



Då ska allt mer eller mindre vara färdig nu på den nya designen och headern. Så imorgon någon gång under dagen så kommer jag att byta designen så då kan det blir lite krångel och så på bloggen, men förhoppningsvis ingenting som jag inte kan fixa. Jag är jätte nöjd med designen och headern och jag hoppas ni också kommer att tycka om den.

Ett problem jag redan vet att det kommer bli är att de flesta av bilderna jag har är större än den nya designen och kommer därför sticka utanför, jag ska försöka fixa detta imorgon då jag inte vill göra den nya designen större utan får fixa med inläggen instället.

MITT INLÄGG "NU ÄR DET INTE MYCKET KVAR".



Men titta.. mitt inlägg "Nu är det inte mycket kvar", ligger etta på populärt under kategorin konst. Första gången nått av mina inlägg ligger etta. Alltid roligt när man blir överraskad.. detta gjorde min dag! Nu ska jag försöka jobba färdig med teckningen.

NU ÄR DET INTE MYCKET KVAR



Jag kan meddela att det är inte mycket kvar av teckningen nu.. jag ska skugga aksiktet, sedan är den färdig. Dock ångrar jag en sak jag gjorde.. läpparna (se bilden ovan), skulle inte ha gjort så mycket svart i mitten.. men men, ingenting att göra åt det nu. Jag har gjort en ny Step By Step som kommer upp lite senare idag, denna gången är det hur kan gör snabba men snygga ögonbryn.

TREDJE GÅNGEN GILLT

Asså jag hatar verkligen att teckna hår.. det går aldrig som jag vill. Har redan gjort om det en gång och
visst det blev bättre men det kan bli mycket bättre än detta också.. så vi hoppas på att tredje gången
gillt att det blir som jag vill.

Bild från We It, underbart fint hår på denna bilden..
jaja, bara till att öva och bli bättre.

UPDATE: FIXAR MED TECKNINGEN


Jag bestämmde mig imorse för att fixa en sak till på den nya designen men det vill inte fungera alls så håller på att bli lite smått galen. Kanske försöker fixa det när designen väl ligger på plats lite lättare då. Efter timmar av försök med designen, lägger jag nu det bakom mig och ska nu fortsätta med min teckning, tänkte jag skulle fixa håret idag. Får väl se hur det går..

LIEEYA TIPSAR: KOLPENNA



Jag sitter och jobbar med min teckning som jag ska ha till min nya header till den nya designen och då använde jag mina kolpennor när jag skulle fixa ögonen och det kan jag verkligen rekommendera att man ska göra! Jag använda mig av kolpennan hard och då blev det direkt precis som jag ville så du skuggar lite lätt med pennan och sedan tar du en stompf för att gämna ut det. Här fick ni också en lite smygtitt på en del av teckningen / headern, mer tänker jag inte avslöja.

MITT LILLA PROJEKT FORTSÄTTER



Nu ska jag måla och fixa och trixa.. detta här är super roligt och jag hoppas det blir så som jag har föreställt mig det. Detta ska då finns med på min header så en lite ledtråd får ni med dessa två bilderna. Uppdaterar senare med hur det går.

DRAWING ALL DAY LONG

Bild från We It

Godmorgon alla! Tog en lite sovmorgon idag, skönt. Känner mig redo att sitta och teckna hela dagen och jag har fått lite fler idéer nu men först blir det att göra om lite saker som jag gjorde igår för blev inte riktigt nöjd. Blir kanske inte så bra uppdatering idag eftersom jag kan inte visa vad jag håller på med för er, eller rättarsagt jag vill ju att både den nya designen och headern ska bli en lite överraskning.. ska försöka göra så ni får se en lite smygtitt av headern.

TIME TO DRAW AND BE CREATIVE


Efter snart tre dagar är äntligen designen till bloggen färdig, kan hända att jag ändrar lite till och så men i stora drag är den helt färdig och jag är riktigt nöjd och längtar tills den kommer upp och ni får se den. Så det enda som fattas nu är en ny header och det ska vi börja med att skapa nu hade jag tänkt, det inte hur långtid detta komma ta men ska ta god tid på mig och inte stressa allt för mycket för vill att den ska bli bra. Har några idéer i huvudet om jag vill att det ska se ut, jag tänker inte säga någonting mer. Om ni har tur så kommer det kanske upp en lite smygtitt bild imorgon.


(Jag ska för första gången teckna i ett av de block jag köpte i veckan, så det ska bli mycket
spännande.. det jag har valt att teckna headern på är det papper som är allra grovast)

ALL ALONG I BELIVED I WOULD FIND YOU



Två bilder på hur min tavla blev, är riktigt nöjd med den och tyckte att ramen passade bra. Som man letar och
letar efter en ram.. tur att jag kom på att jag kunde måla om färgen så på nästa
tavla blir det samma färg på ramen har jag bestämmt.

KOMMER SNART: LIEEYA + TWITTER ♥

Precis som ni kan läsa här till vänster så kan ni börja följa mig via Twitter från och med den nya designen är uppe på bloggen. Jag känner att det kan vara ett mycket bättre sätt att nå ut till er då jag inte alltid hinner uppdatera bloggen men vill endån meddela er någonting så ser ni det i den lilla rutan där som kommer att finnas i min meny. Min facebook-Fanpage kommer att åka bort för känner att jag inte behöver den utan satsar på Twitter istället. Jag kommer inte att uppdatera min twitter förens designen är klar men nu kan redan nu lägga till mig om ni vill.







RAMEN ÄR FÄRDIG- TAVLAN SITTER PÅ VÄGGEN


Ramen är färdig målad och tavlan är upphängd på en av mina väggar. Jag är nöjd och tycker att det blev riktigt snyggt. Bild på det kommer dock imorgon eftersom det inte blir bra att ta några bilder nu för det är för mörkt. Jag fick ändra lite på mina väggar för annars blev det inte snyggt så nu har jag plats för yttligare en ny målning bredvid "True Colors" men det får vänta för nu är jag riktigt sugen på att göra lite teckningar.

Den nya designen börjar bli klar, har lite till att fixa med och en ny header att teckna så det ska vi börja med imorgon.. så det blir att skissa idéer och så. Hoppas ni alla får en super mysig fredags kväll

NU BLIR DET MÅLA.. ÄNTLIGEN HITTAT EN RAM


Nu tar jag en lite pause från alla koder hit och dit för nu står målning på min lista. Var ute lite snabbt idag och fick äntligen tag på en ram till min senaste målning "True Colors", dock är den grön och det var passade inte riktigt till min målning för det är inte samma gröna färg som i målningen. Så nu har jag köpt färg och ska börja måla den nu, så hoppas verkligen detta blir bra nu. Visar hur det blir.. resultatet kommer nog upp imorgon.

FRIDAY, IM IN LOVE

Då var det fredag idag.. var har denna veckan tagit vägen?! Igår satt jag och kodade och hade mig med den nya desigen till bloggen som ska komma upp så fort den blir klar. Jag har även bestämmt mig för att rita någonting till headern så tänkte börja med det i helgen. Tyvärr kommer jag sitta och koda och ha mig idag också men ska försöka slänge in några roliga inlägg endån.

JAG FIXAR MED DEN NYA DESIGNEN TILL BLOGGEN


Förlåt för jätte dålig uppdatering idag men jag sitter och jobbar och fixar med den nya designen till bloggen och har gjort det hela dagen. Det har krånglat och haft sig men nu börjar det äntligen bli lite som jag vill så jag ska fortsätta jobba på den för ju fortare blir det klar och kommer upp på bloggen. Tror detta kommer bli en bra design, får hoppas ni tycker det iallafall när ni får se den färdig.

NU FINNS TRUE COLORS PÅ WE ♥ IT


Nu finns min senaste målning "True Colors" på We It, så in och ge den ett hjärta nu är ni söta. Igår testade jag mina kolpennor genom att göra en snabb skiss, ska scanna in resultatet snart så det kommer upp på bloggen lite senare. Idag vill jag jobba med min nya design, men den har inte riktigt velat göra som jag vill men ska göra ett nytt försök idag.
Kanska ska ta och fixa en ny step by step? Vad tycker ni.. vad vill ni se?

TRE NYA RITBLOCK - GROVT, MELLAN & GLANSIGT


Igår vad jag iväg hela dagen hade först ett ärrende att uträtta och sedan bestämmde jag mig för att kika på lite nytt material. Så med mig hem fick jag tre nya papper som jag aldrig har testat innan så det ska bli mycket spännande att få göra det, jag köpte ett grovt papper, ett mellan och så ett lite glansigt så jag ser verkligen fram emot att få testa alla. Någon av er som har testat något av dessa tre? Och så köpte jag en vit penna som jag ska ha och skriva min signatur på min senaste målning. Det var det jag fick tag på i tecknings väg, köpte även lite annat också.

LITE STEP BY STEP MED MIN SENASTE MÅLNING

Det är ganska roligt när man ser hur målningen har utvecklas.. jag är nöjd med hur den blev och jag hoppas ni också tycker om den. Jag ska scanna in den i datorn idag så den lär komma upp lite senare på bloggen. Jag ska även visa lite saker jag köpte igår i materials väg, det kommer också upp lite senare. Annars idag ska jag jobba lite på en ny design till bloggen, röja undan i mitt rum för det är kaos som vanligt.