Tävling - Vinn tre kylskåpsmagneter från Lieeya

"The Fire Of The Army", "Reach For The Sky As Your Dreams Fly" och "Fashion For Passion".
 
Nu dröjer det inte länge förens jag släpper mina egen designade och gjorda magneter. Nu har du chans att vinna tre kylskåpsmagneter. Magneterna är 14 mm stora, anledningen till det är för jag själv inte tycker om magneter som är allt för stora och döljer det man vill sätta upp på kylskåpet. Man vill ju kunna se vad man har på kylskåpet och inte bara en massa stora magneter, förhoppningsvis kommer det senare att gå att köpa i flera storlekar. Man ser tydligt vad det är i magneterna och det ger kylskåpet en extra snygg touch.
 
FÖR ATT TÄVLA:
- Skriv att du är med och tävlar i en kommentar i detta inlägget.
(Glöm inte att skriva din mail så jag kan kontakta dig om du vinner)
 
FÖR STÖRRE CHANS ATT VINNA:
- Gilla detta inlägget på bloglovin´.
- Skriv ett inlägg i din blogg där du tipsar om min tävling, glöm inte att länka.
 
AVSLUTAS:
- Tävlingen avslutas den 6 Juli klockan 21:00.
- Vinnaren kommer sedan att meddelas via mail/i detta inlägget.

LYCKA TILL!  / Lieeya
 
TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!
Grattis till Stina som vann tävlingen,
du är kontaktad via mail. 

Reach for the sky as your dreams fly

Reach for the sky as your dreams fly.
 
Har precis jobbat färdigt med en ny illustration. Håret eller vad man vill kalla det har jag gjort med vattenfärg, sedan har jag scannat in den i datorn och bearbetat den lite i photoshop. Vill du se hur det såg ut när jag gjorde grunden? Klicka här för att komma till ett inlägg där jag vissar det. Det var riktigt roligt att göra denna illustrationen speciellet när man använder olika tekniker. I hope you like it 
 
(Gilla gärna detta inlägget på Bloglovin´)

Lieeya splashes with watercolor

 
 
 
 
 
Igår började jag skissa på en ny illustration och då ville jag göra mixa lite tekniker igen så jag började med att designa grunden i photoshop (bild ett), sedan skrev jag ut den på akvarell papper. Sedan började jag måla den helt svart för att det skulle bli lättare att snygga till det i photoshop senare. Jag använde mig av akrylfärger som jag blandade med vatten så det skulle bli lättare att stänka med det, anledningen till att jag använder akryl blandat med vatten istället för vattenfärg är för färgerna blir mycket starkare och finare med akrylfärger. Sedan tog jag färg efter färg och stänkte tills jag blev nöjd, riktigt roligt och snyggt blev det också. Älskar siluettbilder med någon klick av färg/färger. 
 
Illustrationen är inte färdig, den ska nu bearbetas i photoshop och läggas på någon typ av bakgrund. Tycket vit bakgrund är så tråkig nu mera, ibland kan det vara snyggt men inte alltid. Men är fick ni ett litet smakprov på vad jag har sysslat med iallafall. Hope you like it 
 
 
 

Bloggtips: Bella Harris

Jag har precis upptäckt en underbar blogg som drivs av Bella Harris som är en helt otrolig konstnär. Hon gör helt otroligt fina vattenfärg porträtt, illustrationer och oljemålningar. Jag blev helt såld på hennes underbara konst! Bella driver även en lite shop där man kan bla kan köpa Prints, Canvastavlor, Iphone-Ipod-Ipad Fodral, Hoodies och T-Shirts. Förutom att Bella är en otroligt duktig konstnär så är hon en duktig fotograf som tar mycket fina bilder, dom hittar ni på hennes blogg.
 
Besök hennes blogg här: Vintagelollipops
Besök hennes Shop här: Bella Harris

Nya Blogg.se

Om ni undrar varför det inte har hänt så mycket på bloggen så beror det på att jag har jobbat hela veckan och ska även jobba imorgon innan jag får tre dagars ledighet, det kommer bli mycket jobb nu under sommaren så tyvärr får bloggen ligga lite åt sidan. Så klart uppdaterar jag och jobbar på så fort jag får någon tid över!
 
Skulle bara logga in och kolla bloggen lite snabbt innan jag går och lägger mig och då ser jag att jag också har fått nya blogg.se och herregud vad det kommer att ta tid innan man vänjer sig, men det blir nog bra bara man kommer in i det. Jag ska bli bättre på att svara på era fina kommentarer nu också då man kan göra det smidigt via den nya funktionen. Vad tycker ni om nya blogg.se, bra eller dåligt?
 

Inspiration Wall made by Lieeya


Inspiration Wall made by Lieeya.
-Klicka på bilden för att få den större-
 
Jag har länge tänkt att jag skulle göra en Inspiration wall med massa fina illustrationer och målningar från mina favorit illustratörer och konstnärer och idag har jag haft en ledig dag från jobbet så därför passade jag på att få detta gjort. Jag har ganska fullt på alla mina väggar förutom på väggen ovanför mitt arbetsbord och vad passar bättre än en inspirations vägg?! Det är ju där jag sitter och funderar och skapar mina illustrationer. Hela dagen har gått åt detta lilla projekt och jag är riktigt nöjd, nu får vi bara hoppas på att dom inte trillar ner.
 
På min inspirations vägg har jag illustrationer och målningar från följande:
Liselotte Watkins, Alicia Malesani, Fab Ciraolo, Robert Tirado, Elodie, Sunny Gu,
Minjae Lee Lee, Lindalovisa Fernqvist, Jessica Rae Sommer och Meo Watinee Paleebut.

Inspiration: Liselotte Watkins

Jag älskar verkligen Liselotte Watkins illustrationer, de är verkligen helt underbara! Vilken talang alltså. Här ovan är bara några av mina favoriter. Älskar mönsterna hon gör och bakgrunderna. illustrationerna bli så mycket snyggare och unikare då. Jag hittar nya illustratörer hela tiden men Liselotte slår alla med stora steg! Har du någon favorit illustratör, vem/vilka då?

För att se fler av hennes fina illustrationer: Liselotte Watkins

Några timmars jobbande, nu väntar sängen

Har varit iväg några timmar och jobbat nu under kvällen, skulle bara kolla bloggen lite snabbt innan sängen väntar och då får jag syn på att jag har fått en ny kommentar av självaste "Avanna". Det är alltid roligt att få kommentarer men när man får från någon som själv är en jätte duktig illustratör så blir man lite extra glad. Jag läste att blogg.se har fått ett nytt vertyg men det är ingenting jag har märkt, har ni? Det kanske dyker upp imorgon eller nått? Nu väntar sängen iallafall imorgon väntar ett långt 10 timmars pass.. 

Inspiration: Peggy Wolf


Jag tänkte dela med mig av en ny inspiration som jag har hittat, hon heter Peggy Wolf och är en helt otrolig illustratör. Hon gör udda och grymma saker och det finns någonting med allt hon gör som man bara älskar. Här ovanför ser ni några av mina favoriter. Jag tycker iallafall att hon är grym, vad tycker ni?

Besök hennes hemsida här: Peggy Wolf

Not far away - it's a making progress

För ett par veckor sedan meddelade jag att jag skulle släppa egen designade vykort i min lilla shop här på bloggen. Sedan dess har det verkligen varit fram och tillbaka, jag har testat olika metoder hit och dit men inte blivit helt nöjd. Nu börjar det äntligen vända och jag tror jag har hittat det rätta sättet som gör mig nöjd, det är ju endån jag som ska stå för sakerna jag gör. På bilden här ovan ser ni massa tomma kort som inte fått något tryck än och så finns vykortet "One cup of tea" som jag tycker är himmla gulligt. Det jag ville säga med detta är att det borde max ta en vecka eller så innan man kan börja köpa mina egen designade vykort.

Nu är den största delen av designen på plats

Efter drygt en veckan kan jag meddela att den största delen av den nya deisgnen är på plats, jag är mycket nöjd över resultatet. Finns lite kvar att fixa i menyn som inte syns av någon anledning, förstår verkligen inte varför men det får vi lösa imorgon. Om ni inte har Google Chrome som webbläsare kan min blogg se lite konstig ut och jag beklagar verkligen det. Nu ska jag få några timmars sömn innan en ny dag börjar / Lieeya 


Ser du designen så här? Du ser du den rätt.

Kommer snart: Egen designade magneter


Förra veckan twittrade jag att jag hade en nyhet på gång och att jag förhoppningsvis skulle kunna berätta det på söndagen eller måndagen, tyvärr blev det lite försenat på grund av att jag har kämpat med att få en hyfsad bild. Till slut fick denna här ovan duga, man ser på ett ungefär hur den ser ut. För ett tag sen fick jag en idé om att göra egna magneter med mina tryck i, så jag testade lite fram och tillbaka och blev super nöjd med resultatet. Dessa lär man snart kunna köpa, funderar på att sälja dom i påsar med 6 stycken magneter i varje med olika tryck i dom och olika former & färger på magneterna. Förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge! Så vad tycker ni om nyheten? 

Making Progress


Jobbade lite till på min tavla igår men sedan tog det stopp och nu vet jag inte riktigt vad jag mer ska göra. Så tavlan får väl stå där tills jag kommer på vad jag mer ska göra. Vet inte om ni har sätt att min twitter uppdaterades igår med denna texten "Kan förhoppningsvis avslöja ytterligare en liten nyhet snart!", satt och pillade med den nyheten igår och även en lite stund idag så förhoppningsvis kan jag avslöja vad det är på söndag eller måndag. Ska iväg och jobba idag & imorgon så kommer tyvärr inte hända så mycket på bloggen, hoppas ni alla får en trevlig helg!